ΝΕΑ

18.06.2023 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ «ΜΑΝΟΛΟ» ΣΤΟ 2ο “FLY OLYMPIA Street Pole Vault”

Το δεύτερο διεθνές μίτινγκ στο άλμα επί κοντώ του Εμμανουήλ Καραλή, «FLY OLYMPIA Street Pole Vault», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18 Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία, με τον Έλληνα Πρωταθλητή και 4ο Ολυμπιονίκη του Τόκυο να σημειώνει την κορυφαία επίδοσή του για φέτος με 5.76μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής υποδέχθηκε κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ από όλο τον κόσμο και όλοι μαζί έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ο Γάλλος, Τιμπό Κολέ περνώντας το 5.81μ., ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου -ισοφαρίζοντας το φετινό ρεκόρ του- με τον Εμμανουήλ Καραλή να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με το νέο φετινό του ρεκόρ στα 5.76μ. και τον Αμερικανό Κλέιτον Φριτς να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 5.71μ.

Με το δυνατό χειροκρότημά του ο κόσμος έδειξε στον «Μανόλο» για άλλη μια φορά την αγάπη και την υποστήριξή του, ενώ στο πλευρό του ήταν και φέτος η Χαλυβουργία Ελλάδος.

Το αθλητικό μίτινγκ που διοργάνωσε για πρώτη φορά πέρυσι ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στην υψηλότερη κατηγορία που θα μπορούσε (WA Continental tour Silver) καθώς αποτελείται από ένα μόνο αγώνισμα και όπως όλα δείχνουν ιδιαίτερο θα είναι το ενδιαφέρον για το τρίτο «FLY OLYMPIA Street Pole Vault» το 2024, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.