ΝΕΑ

09.06.2023 – ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΒΘΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς  Ελλάδος για το έτος 2023, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND στο Τσαλαπάτα, στο Βόλο, με επίσημο ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος για την τιμητική πρόσκληση και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής οικονομίας και της περιφερειακής ανάπτυξης σε ένα περίπλοκο διεθνές οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη διενέργεια πάνελ συζήτησης, μεταξύ του Αντιπροέδρου Ε.Ε. κ. Μαργαρίτη Σχοινά και του Προέδρου Δ.Σ. ΣΒΘΣΕ κ. Αθανάσιου Συριανού, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος, Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού TRT.

Η κεντρική θεματολογία της φετινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου επικεντρώθηκε στο θέμα:  «Ευρώπη και Περιφερειακή Ανάπτυξη».

Για άλλη μια χρονιά την εκδήλωση υποστήριξε μεταξύ άλλων επιχειρήσεων η Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ, ως Αργυρός Χορηγός.